Logo

Om mig

Disse sider er en præsentation af mig selv, hvor læseren udover nedenstående korte præsentation kan læse mit Curriculum Vitae (CV).

Den korte udgave 

Mit navn er Bent Møller Madsen, jeg er født den 13. april 1976 og opvokset i Vrå midt i Vendsyssel, men har boet i Aalborg siden 1996. Jeg arbejder på Aalborg Portland, hvor jeg har været ansat siden 1. april 2007 som controller. Her har jeg en spændende hverdag med mange forskellige opgaver indenfor opfølgning, rapportering, budgetlægning og meget mere. Det væsentligste værktøj er SAP ERP (R/3), men en hel del tid anvendes nu også i Excel, når man støder ind i SAP's rapportmæssige begrænsninger.

Før jeg mere eller mindre blev "headhuntet" til Portland, har jeg arbejdet i en årrække på Aalborg Universitet (AAU) siden jeg i år 2000 blev jeg færdiguddannet som cand.merc. indenfor linien økonomistyring og informatik. På AAU arbejdede jeg med undervisning og vejledning på HA og cand.merc.-studierne samt udviklingen af en data warehouse-løsning til at følge op på studietider, frafald, effektivitet m.m.

Til toppen af siden

Interesser 

Jeg interesserer mig for anvendelsen af computere og programmer til at løse problemer/udfordringer. Dette omfatter især opbygning af databaser og rapporteringssystemer samt design/udvikling af hjemmesider. Med hensyn til computerprogrammer har jeg også en fascination for at finde gratis alternativer til (dyre) kommercielle værktøjer. Jeg er dog ikke (længere) mere nørd, end at jeg også gerne vil have, at computeren bare virker uden at skulle rode alt for meget med den. :-)

I perioder spiller jeg en del poker både live og over internettet. Dette førte til at jeg i 2007 vandt adgang til at deltage i European Poker Tour i Barcelona. Dette blev til en spændende uge i Catalonien, selvom jeg dog blev slået tidligt ud af turneringen.

Jeg kan godt lide at hygge mig med at høre musik, se en god film eller følge med i udvalgte tv-serier. Min smag er generelt ret alsidig, men en af yndlingsgrupperne indenfor musik er Depeche Mode, og jeg har fulgt med i tv-serierne 24 timer, Lost og House.

Til toppen af siden